100 Gram Goud Kopen

Het mooie aan het beleggen in goud is dat u er hele mooie winsten mee kunt behalen. Zeker als u 100 gram goud kopen gaat kunnen de winsten al snel behoorlijke bedragen bereiken. Dat het beleggen in goud niet geheel zonder risico is mag duidelijk zijn maar als u zich goed voorbereid en u het goed aan pakt dan kunt u er bijna van uit gaan dat ook u winst kunt maken.

Wij zeggen bewust dat u bij het 100 gram goud kopen er bijna van uit kunt gaan dat u winst gaat maken omdat u nu eenmaal niet alles in de hand kan hebben. Een zeker risico zult u bij elke belegging moeten nemen en dit is niet weg te nemen. Dit komt voornamelijk omdat u te maken hebt met een product waarvan de prijs door de markt wordt vastgesteld en daar hebt u nu eenmaal geen invloed op. Toch kunt u met een gedegen voorbereiding zoveel mogelijk van dit risico vermijden. Daarbij maakt het niet uit of u 100 gram goud of 10 gram goud wilt kopen, zolang u maar weet wanneer het beste moment van kopen en het beste moment verkopen is kunt ook u winst maken met het beleggen in goud. U kunt voor 100 gram goud kopen Amsterdam bezoeken door daar fysiek heen te gaan of door een online handelaar te bezoeken.

Voor het online kopen van goud en dit thuis laten bezorgen zal een handelaar u een bedrag in rekening brengen dat meestal rond de 25 euro ligt. Dit bedrag is voor de verzending en de verzekering daar van en dit bedrag zult u met uw belegging in 100 gram goud eerst terug moeten verdienen alvorens u winst gaat maken. Als u er voor kiest om uw goud zelf op halen zult u ook zelf naar Amsterdam moeten gaan, u kunt zich dan af vragen of de tijd die u vrij moet nemen en het parkeergeld of een treinkaartje dat u moet betalen niet meer dan 25 euro zullen gaan kosten. Dit is natuurlijk een nadeel als u voor het goud kopen Amsterdam fysiek wilt gaan bezoeken en dat is waarom het online kopen van goud zo enorm populair aan het worden is.

Een vraag die u zich ook kunt stellen is vanaf welke hoeveelheid het de moeite is om uw goud op te laten sturen. Bij het goud kopen 100 gram bestellen betekend dat u 25 cent per gram voor het verzenden moet betalen. Het bedrag dat u in één maal investeert is bij een goudkoers van ongeveer 1600 dollar zo’n 3600 euro. Als u de kosten voor het laten bezorgen af weegt tegen wat u moet betalen voor 100 gram goud kopen dan lijkt het slechts een klein beetje. Het terug verdienen van de bezorg kosten kan bij het goud kopen Amsterdam online handelaren bezoeken snel gaan want u hebt minder dan één procent winst nodig om de kosten terugverdiend te hebben. De tijd die u uit spaart als u niet zelf uw goud op hoeft te halen kunt u ook vast wel beter gebruiken, bijvoorbeeld door op zoek te gaan naar een volgend koopje. Het zal u wel niet verbazen dat wij zeggen dat bij het goud kopen 100 gram online bestellen de beste optie is om een mooie winst te maken met het beleggen in goud.

Voor het 100 gram goud kopen Amsterdam een bezoekje brengen kan dus net zo goed online gebeuren. U kunt een fysiek bezoek natuurlijk combineren met een dagje uit of een avondje stappen maar dan wilt u toch vast geen 100 gram goudbaar op zak hebben. U kunt dan ook alleen persoonlijk 100 gram goud kopen als u de mogelijkheid hebt om uw goud in de hoofdstad in bewaring te geven. Als u daar dus zelf geen eigen kantoor met kluis hebt dan zult u een ruimte moeten huren voor uw 100 gram goud en dat gaat u ook geld kosten. Wij zeggen hiermee niet dat het moeilijk is om goud aan te schaffen, integendeel, maar de nadelen die aan het persoonlijk ophalen van uw goud zitten zorgen er voor dat online 100 gram goud kopen wel heel wat eenvoudiger is. Dit is ook de reden dat zoveel mensen tegenwoordig hun 100 gram goud online kopen en dus niet zelf naar de winkel gaan. Zodra u eenmaal uw goud in uw bezit hebt dan kunt u rustig af wachten tot de prijs van goud genoeg omhoog gegaan is en u uw eerste procenten winst bij kunt schrijven.