1 Kilo Goud Kopen

Voor de echte grotere beleggers bestaat de mogelijkheid om op 1 kilo goud kopen over te stappen. De reden waarom dit gedaan kan worden is bijvoorbeeld omdat het teveel werk met zich mee brengt om meerdere kleine goudbaren te kopen en te verkopen. Ook kan het zijn dat de prijs waarvoor u het goud kan aankopen zo gunstig is dat u hier snel van wil profiteren.

Als u snel wilt profiteren van 1 kilo goud kopen dan wil dan natuurlijk niet zeggen dat u hier ook snel winst mee zult maken. Dit hangt natuurlijk af van de ontwikkeling van de goudprijs en daar hebt u als belegger nu eenmaal geen invloed op. Toch kunt u al profiteren als u bij het voor een gunstige prijs 1 kilo goud kopen Amsterdam bezoekt. U kunt dit doen door persoonlijk bij een beleggingswinkel langs te gaan maar u kunt dit ook online doen. Het voordeel van online 1 kilo goud kopen is dat u dit overal kunt doen, u kunt dit vanuit uw huis doen maar ook als u op uw werk bent kunt u goud kopen voor de prijs die op dat moment geld. Er zijn echter veel mensen die liever persoonlijk voor het goud kopen Amsterdam bezoeken. Dit komt waarschijnlijk omdat deze mensen onbekend zijn met het online kopen van goud, ook kan het te maken hebben met het feit dat u een behoorlijke uitgave doet. Als u bij het goud kopen 1 kilo aan schaft dan moet u er rekening mee houden dat u bij een goudkoers van ongeveer 1600 dollar per Troy Ounce ruim 36.000 euro moet betalen. Dit zijn natuurlijk geen bedragen waar u risico mee wilt lopen anders dan dat u het belegd in goud waarvan de opbrengst niet gegarandeerd is. Toch neemt het online kopen van goud een grote vlucht, er zijn steeds meer mensen die voor 1 kilo goud kopen een online goud handelaar bezoeken omdat het zeer eenvoudig is en men op elk gewenst moment een aankoop kan plaatsen. U kunt dus continue de internationaal vast gestelde goudprijs in de gaten houden en als deze laag genoeg is snel een aankoop plaatsen. Dit is mogelijk omdat de prijs die u online voor 1 kilo goud moet betalen wordt vastgesteld op het moment dat u een aankoop plaatst. Deze prijs wordt dan voor een periode van meestal 5 dagen vast gezet, gedurende deze tijd zult u de betaling moeten regelen en wordt u w bestelling verwerkt. Als u in deze vijf dagen niet aan uw betalingsverplichting kunt voldoen dan wordt uw bestelling geannuleerd en moet u opnieuw 1 kilo goud kopen. Een online goud handelaar heeft er natuurlijk alle belang bij om te doen wat beloofd is, als men dat niet doet dan zal dit binnen de kortste keren bekend zijn en zal er niemand meer goud bij hun willen kopen. Vandaar dat als u bij het 1 kilo goud kopen Amsterdam online een bezoek brengt de handelaar zeker zal leveren voor de vastgestelde prijs. De beste reclame is nog steeds het hebben van tevreden klanten en dat weten online goud handelaren maar al te goed.

Voor het online goud kopen Amsterdam bezoeken wordt dus door steeds meer mensen gedaan. Dit komt natuurlijk omdat het veel minder tijd kost dan het persoonlijk bij een goud handelaar langs gaan. Ook kan het ook in de aanschafprijs schelen, online 1 kilo goud kopen betekend dat u geen reiskosten hebt en ondertussen gewoon aan het werk kan zijn. Wel zult u er voor moeten zorgen dat u een veilige opslag regelt voor uw zojuist aangekochte goud. Vanwege de grote waarde van 1 kilo goud wilt u dit niet zomaar thuis of op het kantoor bewaren. Het beste is om hiervoor een professionele opslag te regelen, niet dat u het niet thuis kunt bewaren maar u moet dan wel beschikken over een goede kluis en ook de bijbehorende beveiliging en verzekering. Vaak is het voordeliger om bij het 1 kilo goud kopen ook een professionele opslag te regelen. Er zijn bedrijven die zich hierin hebben gespecialiseerd en ook uw eigen bank kan door middel van een deposito kluisje uitkomst bieden. De belangrijkste reden waarom veel mensen in goud gaan beleggen is dat u over uw belegging geen BTW hoeft te betalen. U kunt dus 1 kilo goud kopen om uw geld veilig weg te zetten en daarbij 19 procent besparen in vergelijking met veel andere beleggingsmiddelen. Hier bovenop kunt u bij een voor u gunstige ontwikkeling van de goudkoers ook nog een hele mooie winst uit uw belegging halen.